ZamSaham Official WebsiteZamSaham Official Website

Selamat Datang

Terima kasih kerana mengunjungi laman rasmi Persatuan Pelabur Strategik Melayu Malaysia.

Belum berdaftar sebagai ahli PPSMM?

HomeKeahlian

KEAHLIAN

PPSMM terbuka kepada semua warganegara Malaysia berketurunan Melayu dan beragama Islam berumur 18 tahun ke atas yang ingin memperjuangkan kepentingan-kepentingan Melayu yang strategik pada bidang ekonomi dan pendidikan.

-Tiap-tiap permohonan menjadi ahli hendaklah dicadangkan dan disokong oleh dua orang ahli dan dihantar kepada Setiausaha yang dikehendaki mengemukakan permohonan itu dengan secepat mungkin kepada Jawatankuasa untuk diluluskan. Jawatankuasa boleh mengikut budi bicaranya menolak sebarang permohonan tanpa memberi sebab-sebabnya.

-Tiap-tiap pemohon yang permohonannya telah diluluskan seperti yang tersebut diatas, hendaklah membayar bayaran masuk dan yuran tahunan pertama seperti yang ditetapkan dan diterima menjadi ahli PPSMM dan berhaklah dia sebagai ahli.

-Seorang pelajar Universiti atau Kolej Universiti tidak boleh diterima menjadi ahli PPSMM ini kecuali ia telah dibenarkan terlebih dahulu secara bertulis oleh Naib Canselor Universiti berkenaan.

-PPSMM akan mengeluarkan Sijil Keahlian kepada Ahli dengan bayaran RM10.00 (Ringgit Malaysia Sepuluh Sahaja).

 

SPONSOR OLEH

alt

SUDAH BAYAR ZAKAT PERNIAGAAN ATAU SAHAM?

zakat niaga mini banner

PPSMM di MHI TV3

PPSMM Iklan MHI Tv3

Siapa yang mengunjungi PPSMM?

We have 2 guests and no members online

Lambang

androidkod

Lambang pertubuhan ini berbentuk bulat dengan warna merah, putih & hitam serta perkataan...Baca lagi mengenai lambang PPSMM...

Cogan Kata

Great Docs and Support"BERSATU MELAYU MAJU"

Bendera

bendera

Bendera PPSMM berbentuk empat segi panjang dengan latarbelakang berwarna putih. Dibahagian tengah terdapat lambang PPSMM dan disebelah bawah...Baca lagi..